Op één lijn met Gent

Sluiten  

Routeplanner

Datum & Tijdstip

--
:

Van

NaarSluiten  

Blijf op de hoogte met onze e-nieuwsbrief

Elke maand brengen we u graag via e-mail op de hoogte van wijzingen, leuke acties, wedstrijden, werven … Bovendien kunt u zich nu ook inschrijven op een specifieke werfnieuwsbrief. Zo blijft u perfect op de hoogte van de vorderingen op de werven van uw keuze.

Ik schrijf me in voor:   Ja, ik wil de werfnieuwsbrief ontvangen via e-mail.

Mijn gegevens

Uitschrijven?
Werven waar je een nieuwsbrief kan van ontvangen (selecteer alle werven)
brusselsesteenweg.jpg

Heraanleg Brusselsesteenweg
mei 2014 tot januari 2018


Op 5 mei 2014 startten de Stad Gent, TMVW, VVM De Lijn en het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de gefaseerde heraanleg van de Brusselsesteenweg. Het uiteindelijke doel is een Brusselsesteenweg aan te leggen met veiligere fiets- en voetpaden, meer groene elementen, betere oversteekplaatsen en een betere doorstroming van het openbaar vervoer en autoverkeer. De nutswerken zijn reeds achter de rug.

 

Communicatie heraanleg Brusselsesteenweg

Alle informatie over het project vindt u terug op de website: www.brusselsesteenweg.be. Daar kunt u zich ook inschrijven op elektronische nieuwsbrieven. Verder worden de bewoners ook op de hoogte gebracht via bewonersbrieven.

 

Voorbereidende werken nutsmaatschappijen

Eandis, Telenet, Belgacom en TMVW hebben verschillende van hun leidingen voor gas, elektriciteit, telecommunicatie of water verplaatst of vernieuwd. De werken van de nutmaatschappijen werden gecoördineerd door Synductis.

 

Heraanleg vanaf 5 mei 2014

De heraanleg van de Brusselsesteenweg neemt in totaal 3,5 jaar in beslag. De werken zullen in verschillende fases gebeuren om ervoor te zorgen dat handelszaken, woningen, scholen en de E17 bereikbaar blijven.

 

Omleidingen openbaar vervoer

Als gevolg van deze werken volgen de tramlijnen 22 24 een omleiding. Klik hier voor meer informatie over deze omleidingen.

 

Straten: Brusselsesteenweg

Lijnen: 9 22 24 27 28 28s 94 96 20

Nieuws over deze werf

Vragen over deze werf?

Stel ze ons gerust in het invulvak hieronder. En vergeet niet ook uw gegevens in te vullen, zodat we u zo snel mogelijk kunnen antwoorden.


Onze website maakt gebruik van cookies.