Op één lijn met Gent

Sluiten  

Routeplanner

Datum & Tijdstip

--
:

Van

Naar



Sluiten  

Blijf op de hoogte met onze e-nieuwsbrief

Elke maand brengen we u graag via e-mail op de hoogte van wijzingen, leuke acties, wedstrijden, werven … Bovendien kunt u zich nu ook inschrijven op een specifieke werfnieuwsbrief. Zo blijft u perfect op de hoogte van de vorderingen op de werven van uw keuze.

Ik schrijf me in voor:



   Ja, ik wil de werfnieuwsbrief ontvangen via e-mail.

Mijn gegevens

Uitschrijven?
Werven waar je een nieuwsbrief kan van ontvangen (selecteer alle werven)

(geen beschikbaar)

Privacy Policy

De Lijn behandelt persoonsgegevens volgens de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van de persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden ingezameld en verwerkt om de door u gevraagde informatie te verstrekken, om u een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden en voor direct marketing.

U kunt zich te allen tijde kosteloos verzetten tegen elk gebruik van uw persoonsgegevens met het oog op direct marketing door een e-mail te sturen naar: marketing.ovl@delijn.be waarna uw persoonsgegevens onmiddellijk uit het bestand zullen worden verwijderd. U beschikt ten allen tijde over het recht tot toegang, verificatie en verbetering van uw persoonsgegevens.

Voor meer informatie wordt u uitgenodigd het publieke register te raadplegen dat dagelijks bijgewerkt wordt door de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer zoals bedoeld in artikel 18 van voorgenoemde wet.

Cookies

www.delijn.be/gent maakt gebruik van cookies. Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer. Cookies beschadigen uw computer of de bestanden die op uw computer staan, niet. Cookies zijn ook niet persoonlijk herleidbaar en bevatten dus geen naam of e-mail adres. Het is alleen een nummer dat helpt om uw computer te herkennen.