Op één lijn met Gent

Sluiten  

Routeplanner

Datum & Tijdstip

--
:

Van

NaarSluiten  

Blijf op de hoogte met onze e-nieuwsbrief

Elke maand brengen we u graag via e-mail op de hoogte van wijzingen, leuke acties, wedstrijden, werven … Bovendien kunt u zich nu ook inschrijven op een specifieke werfnieuwsbrief. Zo blijft u perfect op de hoogte van de vorderingen op de werven van uw keuze.

Ik schrijf me in voor:   Ja, ik wil de werfnieuwsbrief ontvangen via e-mail.

Mijn gegevens

Uitschrijven?
Werven waar je een nieuwsbrief kan van ontvangen (selecteer alle werven)

(geen beschikbaar)
LOGO_NTGENT_POSITIEF.JPG

NTGENT Minnemeers

Terug naar het overzicht  

 

Sinds september 2014 is het vervoer met De Lijn van en naar de voorstellingen in de 4 zalen van het NTG inbegrepen in de ticketprijs.

De standaard tribuneopstelling van de Minemeers-theaterzaal biedt plaats aan 151 toeschouwers. Minnemeers is ook de plek waar NTGent haar grote projecten voorbereidt. Het is er ideaal om te repeteren. Ook het decoratelier én de kostuum- en rekwisietenstock zijn er gehuisvest.
 

NTGent is een internationaal producerend theatergezelschap met Gent als thuisbasis. Elk seizoen creëert dit stadstheater met zijn vast ensemble van internationale topacteurs eigen theaterproducties en speelt die tot ver buiten ons taalgebied. Het huis fungeert ook als receptief platform voor zorgvuldig geselecteerde gastvoorstellingen en (commerciële) zaalhuuractiviteiten.

Heb je een ticket beet? NTGent Minnemeers ligt op enkele minuten stappen van diverse haltes in de buurt, waar diverse lijnen stoppen. Zoom in op het kaartje hiernaast om de dichtstbijzijnde haltes te zien.

Ook naar de andere locaties van het NTGent brengen onze chauffeurs je graag heen en terug, op vertoon van je ticket de dag van de voorstelling:

Wordt het erg laat? Dan kan je rekenen op ons nachtnet.

Jouw ontdekkingstocht doorheen het aanbod van NTGent begint hier

Onze website maakt gebruik van cookies.