Op één lijn met Gent

Sluiten  

Routeplanner

Datum & Tijdstip

--
:

Van

NaarSluiten  

Blijf op de hoogte met onze e-nieuwsbrief

Elke maand brengen we u graag via e-mail op de hoogte van wijzingen, leuke acties, wedstrijden, werven … Bovendien kunt u zich nu ook inschrijven op een specifieke werfnieuwsbrief. Zo blijft u perfect op de hoogte van de vorderingen op de werven van uw keuze.

Ik schrijf me in voor:   Ja, ik wil de werfnieuwsbrief ontvangen via e-mail.

Mijn gegevens

Uitschrijven?
Werven waar je een nieuwsbrief kan van ontvangen (selecteer alle werven)

(geen beschikbaar)
banner_delijn_532X255.jpg

Gratis heen en terug met De Lijn op vertoon van je Handelsbeurs ticket
01 september 2015 tot 31 augustus 2018

Terug naar het overzicht  

 

Naar een concert in de Handelsbeurs? Op vertoon van je concertticket brengt De Lijn je sinds september 2015 gratis naar de concertzaal en tot ’s avonds laat weer terug naar huis.

In Handelsbeurs Concertzaal kan je genieten van een brede waaier aan muziek: van klassiek en hedendaags, over jazz en wereldmuziek tot rock en pop.


Op maat van elk concert wordt de zaal omgetoverd tot intieme club, klassieke theaterzaal met tribune of een staande zaal die uitnodigt om mee te bewegen op het ritme van de muziek.

In november brengt het festival Istanbul Ekspres de Turkse muziekscène naar Gent. Zelf mee musiceren kan tijdens Radio Crochet, een grootse singalong tijdens het jaarlijkse Ha’fest festival in mei.

Handelsbeurs Concertzaal draagt zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Meer zelfs, het is een structureel onderdeel van de doelstellingen van het huis. Lees meer over het ecologische verhaal van de Handelsbeurs en volg mee via handelsbeurs.tumblr.com.

Vlot Bereikbaar

Handelsbeurs Concertzaal is gevestigd op de Kouter 29 in Gent en is vlot bereikbaar met alle tramlijnen. Tal van buslijnen brengen je vlot tot op de Korenmarkt, van waar het vijf minuutjes stappen is tot aan de Handelsbeurs.

Stippel je route uit met onze routeplanner.

Wordt het erg laat, dan kan je nog terug met het nachtnet.

Meer info en agenda

Ontdek hier het aanbod van de Handelsbeurs 

 

De Handelsbeurs treedt hiermee in de voetsporen van het NTG, daar geldt deze formule reeds sinds september 2014.

 

Onze website maakt gebruik van cookies.