Op één lijn met Gent

Sluiten  

Routeplanner

Datum & Tijdstip

--
:

Van

NaarSluiten  

Blijf op de hoogte met onze e-nieuwsbrief

Elke maand brengen we u graag via e-mail op de hoogte van wijzingen, leuke acties, wedstrijden, werven … Bovendien kunt u zich nu ook inschrijven op een specifieke werfnieuwsbrief. Zo blijft u perfect op de hoogte van de vorderingen op de werven van uw keuze.

Ik schrijf me in voor:   Ja, ik wil de werfnieuwsbrief ontvangen via e-mail.

Mijn gegevens

Uitschrijven?
Werven waar je een nieuwsbrief kan van ontvangen (selecteer alle werven)

(geen beschikbaar)

Eén keer betalen, alles zien.

De CityCard Gent is de voordelige all-in toegangskaart tot alle belangrijke monumenten, musea én topattracties van Gent. Ze geeft ook toegang tot een boottochtje én voor alle stadsbussen en –trams van De Lijn! Met tramlijn 1, de Museumlijn bij uitstek, doorkruist u de Gentse binnenstad en bereikt u gemakkelijk de verschillende musea en bezienswaardigheden.  

De gebruikersgids die bij de CityCard Gent hoort, vertelt je waar je moet zijn en hoe je er geraakt. Alle informatie handig bij elkaar.

Om gebruik te maken van dit all-in pakket betaal je slechts 30 of 35 euro! Daarmee kun je respectievelijk 48 of 72 uur lang de stad induiken. Voor kinderen onder de 12 zijn de meeste Gentse musea gratis, dus zij hebben geen CityCard nodig.

Bij elke toegang wordt de kaart ingelezen. Behalve op tram of bus. Daarom moet je de begindatum van gebruik invullen op de achterzijde en de pas aan de chauffeur tonen. 

 

Extra voordeel

Met de CityCard kun je ook de restauratie van het Lam Gods van dichtbij bekijken. Zowel de triptiek zelf in de kathedraal als de panelen die worden gerestaureerd in het MSK én de tentoonstelling in het Caermersklooster.

 

Citycard kopen?

Basisprijs

€30.00

48 uur

Basisprijs

€35.00

72 uur

 

Je kunt de CityCard Gent hier bestellen of kopen in:

Voorwaarden gebruik.

 

Deelnemende musea en monumenten:

 

Onze website maakt gebruik van cookies.